Integrace podnikového informačního systému a nové miniaplikace - Holan, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato práce rozebírá problematiku integrace informačních systému a s tím a spojená témata. V hlavní části se snažím zdokumentovat celý proces tvorby miniaplikace a následně navrhnout optimální řešení na nalezené problémy na které jsem narazil při zpracování projektu miniaplikace.
Integration of enterprise information system and new miniapplication
Keywords: systémová integrace; miniaplikace; informační systémy; podniky; system integration; mini application; information systems; enterprise