Návrh bezbariérové trasy v Mohelnici - Kadlček, Marek (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato práce se zabývá vytvořením bezbariérové trasy v Mohelnici, analýzou současného stavu a návrhy úprav na zvolené trase.
Barrier-free route in Mohelnice
Keywords: bezbariérové trasy; Mohelnice; přechody pro chodce; Floyd-Warshallův algoritmus; osoby s postižením zraku a pohybu; barrier-free routes; Mohelnice; crosswalk; Floyd-Warshall algorithm; persons with limited mobility and orientation.