Subjekty právní politiky v právním vývoji společnosti po roce 1989 - Sacherová, Jana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá politicko-právními aspekty budování právního státu a demokratických institucí od roku 1989 do součastnosti.
Keywords: zastupitelská demokracie; přímá demokracie; občanská společnost; mandát