Vhodná edukace jako prostředek prevence karcinomu v ORL oblasti - Štillerová, Karolína (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce je zaměřena na vhodnou edukaci jako prevenci karcinomu ORL oblasti. Teoretická část je zaměřena na orgány ORL, rizikové faktory, prevenci a edukaci. Průzkumná část byla zpracována kvantitativní metodou pomocí dotazníku vlastní tvorby.
Suitable education as a prevention of carcinoma in the otorhinolaryngology area
Keywords: edukace; prevence; onkologie v ORL oblasti; rizikové faktory; education; prevention; oncology in the otorhinolaryngology area; risk factors