Využití nástrojů managementu jakosti v Dopravním podniku města Pardubic, a.s. - Kopecká, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá stížnostmi došlými na adresu Dopravního podniku města Pardubic, a.s. Tyto jsou zpracovány podle základních a nových nástrojů managementu jakosti. Pomocí těchto nástrojů analyzuje současný stav příchozích stížností a navrhuje možná řešení pro snížení počtu podnětů k těmto stížnostem.
The using tools quality management system in the Pardubice Transport Company, Inc.
Keywords: nástroje managementu jakosti; stížnosti; diagramy; městská hromadná doprava; informace; quality management tools; complaints; diagrams; urban public transport; information