Spolupráce vozidlového sběrače s trolejovým vedením 3kV DC - Krčma, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Cílem práce byla počítačová simulace dynamického chování sběrače a trolejového vedení se zaměřením na vyšší rychlosti. Simulace byly prováděny pomocí programu Simulink.
Interaction between pantograph and overhead contact line 3 kV DC
Keywords: trolejové vedení; sběrače; simulace systémů; dynamické chování; SIMULINK