Řízení výrobku prostřednictvím životního cyklu - Mitisková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka v práci podrobně popisuje podnikový informační systém Dialog společnosti Altec, a.s. Informační systém zkoumá z pohledu životního cyklu produktu a na jednotlivých fázích cyklu demonstruje nutnost provádět inovační procesy.
Product management by means of life cycle
Keywords: Marketing; výrobky; životní cyklus výrobku; inovační strategie