Posouzení informovanosti a zájmu veřejnosti o neplodnost a metody jejího řešení - Černá, Klára (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce zkoumá informovanost a zájem veřejnosti o neplodnost a metody asistované reprodukce. Součástí je teoretická část zaměřená na příčiny neplodnosti u obou pohlaví, jejich diagnostiku a následnou terapii. Výzkumná část byla provedena pomocí dotazníkového šetření.
Evaluation of knowledge and interest of public in sterility and methods of solution
Keywords: neplodnost; asistovaná reprodukce; umělé oplodnění