Aplikace pro sledování geolokace - Suchomel, Milan (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit mobilní aplikaci pro operační systém Android, která bude sledovat geolokaci zařízení, se kterými je propojena. Poté uživatel bude mít přehled, kde se sledovaný objekt či objekty pohybují.
Application monitoring geolocation
Keywords: Android; mobilní aplikace; geolokace; GPS; Android; mobile application; geolocation; GPS