Příspěvkové organizace - Kubínová, Martina (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá příspěvkovými organizacemi, které jsou nedílnou součástí našeho života, protože stát je zakládá s určitým zájmem pro společnost. Příspěvkové organizace vykonávají činnosti, kde nepůsobí nebo nechce působit sektor ziskový, z důvodu nízkých příjmů. Práce je zaměřena na účetnictví, daně , financování a nevyřešené problémy těchto organizací.
Allowance organizations
Keywords: allowance organisations; nonprofit sector; accounting; Taxes; Economy; příspěvkové organizace; neziskový sektor; účetnictví; Daně; hospodaření