Vybrané otázky komunikace ve Skupině ČEZ - Francová, Ludmila (Univerzita Pardubice, 2011)
Cílem práce je prostudování efektivity komunikačních nástrojů ve Skupině ČEZ. Zjišťuje, jak funguje obecný model firemní komunikace a jaká stanoviska k ní zaujímají manažeři z konkrétní lokality. Zabývá se tím, jaké procesy jsou považovány za relevantní a které z nich se nejvíce využívají. Dále se snaží najít a definovat nedostatky a následně navrhnout možná řešení.
Selected themes of communication in CEZ
Keywords: komunikace; firemní komunikace; firmy; zaměstnanci; veřejnost; manažeři; společnosti; nástroje; strategie; efektivita; communication; company communication; companies; emloyee; public; manager; corporations; instruments; strategy; effectiveness