Využití letiště Pardubice pro potřeby letectva Armády České republiky - Pidrman, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zabývá otázkou rozvoje Letiště Pardubice pro potřeby Armády České republiky a zaměřuje se konkrétně na služby řízení letového provozu. Věnuje se též analýze současného stavu letiště a poukazuje na nedostatky, které by mohly mít dopad na budoucí provoz letiště. Výsledkem této práce je návrh řešení problematiky nízkého počtu personálu řízení letového provozu.
The use of Pardubice airport for needs of Army of the Czech republic
Keywords: Letiště Pardubice; řídící věž; rozvoj; letectvo; Armáda České republiky; Airport Pardubice; tower; development; air force; remote control