Analýza požadavků pro zavedení normy ISO 9001 v malém podniku - Hladíková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce analyzuje požadavky normy ISO 900:2015. Podmínky normy pro certifikaci dále rozšiřuje o zkušenosti firem, které již prošli certifikací a řídí se normou ISO 9001. Na základě analýzy budou navržena doporučení pro zavedení normy ISO 9001 v Informačním centru Litomyšl.
Analysis of the requirements for the implementation of ISO 9001 in a small organization
Keywords: normy; ISO; procesní přístup; management kvality; certifikace; standards; ISO; process approach; quality management; certification