Aplikace pro nalezení optimálních parametrů regulátoru zvolené struktury - Procházka, Filip (Univerzita Pardubice, 2015)
Úkolem je naprogramování aplikace (v prostředí Matlab resp. LabVIEW) pro porovnání různých metod pro optimalizaci parametrů regulátoru zvolené struktury. Teoretická část: Volba struktury regulátoru a jeho návrh. Stručná rešerše problematiky týkající se různých přístupů k off-line resp. on-line optimalizaci, zhodnocení metod, výběr několika z nich a jejich ověření na simulačním modelu dynamického systému. Implementační část: Vytvoření skriptů v Matlabu. Tvorba aplikace ve vývojovém prostředí LabVIEW.
Software for finding the optimal controller parameters
Keywords: Matlab - Simulink; PID regulátor; Online a off-line optimalizace; regulace; Matlab - Simulink; PID controller; Online and off-line optimization; regulation