Marketing cestovního ruchu se zaměřením na malé cestovní kanceláře - Nádvorníková, Martina (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřuje na marketing malých cestovních kanceláří. Snaží se ukázat využití marketingových nástrojů s aplikací v cestovním ruchu. Provádí marketingový průzkum.
Marketing of travel industry orientated on small travel agencies
Keywords: Marketing; Cestovní ruch; cestovní kanceláře; marketingový průzkum