Návrh systému pro řízení rekuperační jednotky pomocí Raspberry Pi - Mrázek, Jan (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zaobírá návrhem a implementací systému pro řízení rekuperační jednotky v rodinném domě pomocí mini počítače Raspberry Pi Zero W. V zapojeném systému se také využívá jednotek značky Sonoff, které podporují ovládání pomocí hlasových asistentů.
Design of system for management of recuperation unit by Raspberry Pi
Keywords: Raspberry Pi; Sonoff; rekuperace; rekuperační jednotky; hlasový asistent; Raspberry Pi; Sonoff; recuperation; recuperation unit; voice command assistant