Organizační kultura ve vybraných ekonomických subjektech - Rousková, Jana (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce porovnává organizační kultury ekonomických subjektů ziskového sektoru a organizační kultury subjektů v sektoru veřejné správy. Komparace byla provedena na základě dotazníkového šetření a následným přiřazením skupin subjektů podle typologií organizačních kultur.
Organizational culture in the selected economic subjects
Keywords: organizační kultury; ekonomické subjekty; Typologie