Transport vybraných solí kyseliny sírové anion-výměnnou membránou - Šnejdrla, Pavel (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce se zabývá studiem transportu hmoty (v systému sůl kyseliny sírové-voda) v kontinuálním protiproudém dialyzéru s použitím anion-výměnné membrány Neosepta- AFN.
Transport of salts of sulphuric acid through an aninon-exchange membrane
Keywords: diffusion dialysis; anion-exchange membrane; counter-current continuous dialyzer; salt of sulphuric acid; difúzní dialýza; anion-výměnná membrána; kontinuální protiproudý dialyzér; sůl kyseliny sírové