Komparace depozitních operací komerčních bank v ČR - Ramíková, Iveta (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zaměřuje na charakteristiku druhů depozitních operací a dále rozebírá význam těchto operací pro obchodní politiku komerčních bank.
Comparison of deposit products of commercial banks in the Czech republic
Keywords: banky; komparace; depozita; účty