Vliv GDPR na oblast e-commerce - Konečná, Klára (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá vlivem Obecného nařízení o ochraně osobních údajů na oblast e-commerce. V první části práce jsou popsané a vysvětlené důležité pojmy a definice z tohoto evropského právního předpisu, následované popisem jeho vlivu na jednotlivé oblasti a procesy elektronických obchodů. V závěru této práce je na základě těchto teoretických poznatků vytvořen grafický návod pro zpracování e-shopu v souladu s GDPR.
GDPR and its impact on e-commerce
Keywords: e-commerce; e-business; elektronický obchod; GDPR; osobní údaje; e-commerce; e-business; e-shop; GDPR; personal data