Optimalizace přeprav zboží z vybraných lokalit v ČR do SRN - Brožková, Martina (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce je zaměřena na optimalizaci přepravy z ČR d SRN. Stanovuje se zde cena přepravy železničním vozem, kontejnerem, kamiónem a systémem RoLa. Jednotlivé ceny uvedených druhů přeprav jsou porovnávány.
Looking for optimum kinds of transport from chosen places in the Czech republic to Germany
Keywords: přeprava; železniční doprava; Ceny; kontejnerová přeprava; kamiony; Optimalizace