Analýza marketingové komunikace na sociálních sítích vybraného podniku - Sršňová, Nela (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zaměřuje na analýzu marketingové komunikace na sociálních sítích vybraného podniku. Cílem je zhodnotit aktuální stav a navrhnout zlepšení pro efektivnější využití sociálních sítí v marketingové strategii podniku. Práce je rozdělena do teoretické a praktické části. V teoretické části je popsána marketingová komunikace, její cíle a nástroje, se zaměřením na sociální sítě. Praktická část zahrnuje analýzu současného stavu marketingové komunikace na Facebooku a Instagramu, výsledky dotazníkového šetření a konkrétní návrhy na zlepšení.
Analysis of Marketing Communication on Social Media of a Selected Company
Keywords: marketingová komunikace; on-line marketing; sociální sítě; organický marketing; marketing communication; online marketing; social media; organic marketing