Průzkum trhu pro vybrané pojistné produkty - Andrš, Josef (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce byl marketingový výzkum na trhu občanských pojištění pro vybrané pojistné produkty ČS-Živnostenské pojišťovny a.s. Výsledky výzkumu poskytly představu o situaci na pojistém trhu občanských pojistných produktů v regionu Pardubice.
Marketing research of chosen insurance products
Keywords: Marketing; telemarketing; Pojišťovnictví