Vývoj provozu čistírny odpadních vod v nemocnici - Fűllová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2013)
V této bakalářské práci byl řešen vývoj provozu čistírny odpadních vod v nemocnici a porovnání základních ukazatelů v odpadních vodách vypouštěných z ČIOV do recipientu. Dále pak bylo posuzováno, zda po vyčištění vypouštěná odpadní voda do vod povrchových je vyhovující legislativním požadavkům. Byly porovnávány tyto parametry: BSK5, CHSKCr, NL, volný chlór a pH.
Development of operation infectious waste water of hospital
Keywords: voda; povrchové vody; infekční vody; znečištění vod; čistírny odpadních vod; parametry vod; water; surfacewater; infectious water; wastewater treatment plant; parameters of water