Multimediální výukový materiál - webové služby - Šanda, Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
V současné době se používá internetová technologie webové služby, která umožňuje jednoduchou komunikaci mezi aplikacemi. Jelikož doposud není na Fakultě ekonomicko-správní Univerzity Pardubice vytvořený studijní materiál v rozsahu problematiky webových služeb, věnuje se tato bakalářská práce výběru vhodné formy, struktury, návrhu, a samotné tvorbě výukového materiálu multimediálního charakteru.
Multimedia study material - web services
Keywords: AJAX; CORBA; REST; RPC; SOAP; technologie internetu; UDDI; webové služby; WSDL; internet technologies; web services