Možnosti financování rozvoje kombinované dopravy - Vožechová, Petra (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá celkovým rozvojem kombinované dopravy v České republice. Největší důraz je však kladen na rozvoj prostřednictvím financování. Podpora a rozvoj kombinované dopravy může být uskutečňován prostřednictvím financování dopravní infrastruktury, čemuž je věnována první část. Druhá část je zaměřena na analýzu současného stavu kombinované dopravy a možnosti rozvoje a financování kombinované dopravy jinými zdroji, než financováním dopravní infrastruktury.
Possibilities of combined transport development funding
Keywords: Infrastructure; transport infrastructure funding; Combined transport; combined transport development; Infrastruktura; financování dopravní infrastruktury; Kombinovaná doprava; rozvoj kombinované dopravy