eHealth - informační systémy ve zdravotnictví - Štěpánková, Petra (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce vymezuje pojem eHealth a popisuje důležité úlohy programů věnujících se této problematice. Zaměřuje se zejména na popis projektů elektronického zdravotnictví probíhajících v České republice. Další významnou částí práce je zhodnocení projektu Internetový přístup ke zdravotním informacím pacienta (IZIP).
eHealth - information system in health service
Keywords: Informační systémy; Zdravotnictví; eHealth; IZIP