Očekávání a motivace pracovníků v domově pro seniory - Kořínek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zaměřuje na motivace sociálních pracovníků v domově pro seniory. Cílem této práce je zjistit a rozpoznat jednotlivé druhy motivace a určit, které mají největší vliv na pracovníky a jak je sami vnímají. Práce je založena na terénním výzkumu prováděného v domově pro seniory v Trutnově. Výsledky výzkumu jsou založené na zúčastněném pozorování a pořízených rozhovorů.
Expectations and Motivation of Employees in the Home for the Elderly People
Keywords: motivation; home for the elderly people; cognitive anthropology; motivace; domovy pro seniory; kognitivní antropologie