Aplikace aktivních metod vzdělávání manažerů v podniku - Povejšilová, Daniela (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá vzděláváním manažerů v podniku. Důraz je kladen na aktivní metody vzdělávání. Je provedena jejich komparace z pohledu využitelnosti pro vybraný podnik. Na základě výsledků komparace je doporučena vhodná metoda pro aplikaci.
The Application of Active Educational Methods for Managers in a Company
Keywords: vzdělávání; manažer; aktivní metody; aplikace; podnik; education; manager; active methods; application; company