Sociální infrastruktura města Liberce - Drábová, Monika (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je zaměřena na zhodnocení současného stavu sociální infrastruktury na území města Liberce, popis a analýzu jednotlivých složek sociální infrastruktury. Přibližuje plánovací metody, které se zabývají rozvojem sociální infrastruktury na daném území a vytyčením jejich charakteristik.
Social infrastructure of the town Liberec
Keywords: Sociální infrastruktura; Liberec; sociální služby; školství; kulturní život; územní plánování