Postoj žen v reprodukčním věku k asistované reprodukci - Keřková, Petra (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářskou práci jsem rozdělila do dvou obsahových částí. První se zabývá teoretickou částí, v níž je popsána anatomie a fyziologie pohlavních orgánů muže a ženy, přiblížení pojmu neplodnost a popisem stavů, kterými je nejčastěji způsobena. Na konci první části se věnuji vysvětlení procesu asistované reprodukce. Ve druhé, praktické části je analyzováno a zhodnoceno provedené dotazníkové šetření na téma asistovaná reprodukce.
Attitudes of women of reproductive age to assisted reproduction
Keywords: asistovaná reprodukce; IVF; neplodnost; assisted reproduction; IVF; infertility