Zpracování místního programu rozvoje v obci Semín v návaznosti na územní plánování - Jakubík, Martin (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá zpracováním místního programu rozvoje obce v návaznosti n aúzemní plánování. Práce poskytuje komplexní pohled na rozvojovou problematiku daného území obce v návaznosti n astanovený územní plán.
Processing of the local progress program for village Semín in connection with the site planning
Keywords: Regionální politika; obce; rozvojový program; územní plánování; Strategie