Spotřební chování zákazníků internetových obchodů / Typologie zákazníků - Medunová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá spotřebním chováním zákazníků internetových obchodů. Tato bakalářská práce je zaměřená na definici spotřebitele, spotřební chování - jak zákazníka ovlivňují jeho potřeby, zájmy a motivace a je zde popsán rozhodovací proces zákazníka. V druhé části je představení společnosti, představení jejích produktů. Průzkumem dané společnosti jsou zjišťovány aspekty týkající se nakupování produktů této firmy např. poměr zákazníka z hlediska pohlaví, četnost nákupu, průměrná hodnota jedné objednávky, vliv změny ceny a pořádané akce na zákazníka.
Consumer behavior of Internet shop users / Customer typology
Keywords: spotřebitelské chování; zákazníci; on-line marketing; internetový obchod; segmentace; customer's behavior; customers; on-line marketing; e-shop; segmentation