Možnost zavedení elektromobility pro servisní vozidla do Dopravního podniku města Pardubic a.s. - Šrejber, Pavel (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá elektromobilitou, konktrétně možnosti zavedení elektromobility do Dopravního Podniku města Pardubic. Práce zkoumá elektromobilitu jako celek, a to včetně legislativní úpravy, státní podpory, možnosti dobíjení a ekonomické analýzy. Práce vyobrazuje zhodnocení výsledků analýzy a doporučení pro rozhodnutí podniku.
Possibility of integration electromobility for service vehicles to Dopravní podnik města Pardubic a.s.
Keywords: elektromobilita; udržitelná mobilita; dobíjecí stanice; historie elektromobility; cena elektromobilů; electromobility; sustainable mobility; charging stations; history of electromobility; price of elecromobility