Založení podniku silniční dopravy - Frelichová, Simona (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce pojednává o vzniku podniku ČSAD Náchod a s tím spojenou problematiku legislativy, trhu a rizik podnikání.
Keywords: Doprava; silniční doprava; ČSAD Náchod; podnikání v dopravě