Komunikační mix společnosti DEKTRADE, a. s. - Schafferhansová, Eva (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce je zaměřena na komunikační mix. Je zde popsán marketing a marketingový mix. Dále jsou charakterizovány jednotlivé složky komunikačního mixu: reklama, podpora prodeje, osobní prodej, public relations a přímý marketing. Praktická část se zabývá využíváním jednotlivých složek komunikačního mixu ve firmě DEKTRADE, a. s.
Communication mix of DEKTRADE, a. s.
Keywords: Reklama; Public relations; promotion; komunikační mix; Marketingový mix; propagace; Marketingová komunikace; podpora prodeje; Marketing