Model testování pneumatik při jízdních zkouškách osobního automobilu - Příhoda, Martin (Univerzita Pardubice, 2004)
tato diplomová práce je věnována testování pneumatik při jízdních zkouškách osobního automobilu se zaměřenám na analýzu, jak lze tyto zkoušky realizovat Dopravní fakultou Jana Pernera Univerzity Pardubice.
Amodel of testing tyres at a driving test of a private car
Keywords: jízdní vlastnosti; testování; pneumatiky; osobní automobily