Webová aplikace na stahování obsahu ze sociální sítě Reddit - Knotek, Josef (Univerzita Pardubice, 2023)
Cílem práce je vytvoření webové aplikace, která umožní uživatelům hromadně stahovat příspěvky ze sociální sítě Reddit. Uživatel bude moci specifikovat preference stahování (umístění, adresářová struktura, pojmenování souborů). Aplikace bude využívat databázi na uložení uživatelských preferencí. Aplikace získá příspěvky ze sítě Reddit pomocí Reddit API. Webová stránka bude vytvořena pomocí knihovny ASP.NET a jazyku C#.
Web application for bulk downloading of content from social site Reddit
Keywords: webové aplikace; sociální sítě; API; stahování; ASP.NET; C#; Reddit; web applications; social sites; API; downloading; ASP.NET; C#; Reddit