Alternativní stanovení uživatelského poplatku veřejného produktu - Vášová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autroka v práci seznamuje s obecnými metodami stanovování uživatelského poplatku a metodou stanovení v Technických službách Hradec Králové. Dále je uvedeno ověření stávajícího polatku marketingovým výzkumem.
Keywords: veřejný sektor; uživatelský poplatek; Daně; marketingový průzkum