Přenosové charakteristiky barev při tisku z pryžových flexotiskových forem - Taibr, Jakub (Univerzita Pardubice, 2006)
Testování přenosových charakteristik pryžových flexotiskových forem. Tisk na nátiskovém stroji Flexo Proofer FP 100/300 firmy Saueressig. Vyhodnocení a experimentální ověření vlivu rlzných typů pryžových forem, potiskovaných materiálů a barev na tisk a jeho výsledky.
Transmission characteristics of inks for rubber flexographic forms
Keywords: flexotisk; přenosová charakteristika; formy; flexotiskové barvy