Marketing v dopravních systémech - Král, Martin (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zaměřil na dopravu a marketing. Zabývá se uplatněním marketingu v dopravních systémech.
Marketing in transport systems
Keywords: železniční doprava; dopravní systémy; Marketing; Management; Marketingový mix