Problematika života a řízení obcí okresu Mladá Boleslav - Jirásková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci poukazuje na problémy, které tíží dnešní obce na příkladu obcí okresu Mladá Boleslav.
Problems of living and municipal management in the district of Mladá Boleslav
Keywords: obce; okres Mladá Boleslav; Management; veřejná správa