Návrh MÚK Mileta Hradec Králové - Dostalík, Ivo (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem diplomové práce bylo vytvořit studii proveditelnosti mimoúrovňové křižovatky, jako úpravu stávající křižovatky ulice Sokolská s ulicemi Hradecká a Zborovská v Hradci Králové, známou jako "Mileta". Tato křižovatka je důležitým dopravním uzlem na vnějším silničním okruhu města. Studie navrhuje užití deltovité mimoúrovňové křižovatky. Předmětem studie jsou i komunikace pro cyklisty a chodce a napojení stávající občanské vybavenosti.
Design of multilevel intersection Mileta Hradec Králové
Keywords: studie; mimoúrovňová křižovatka; hradec králové; varianta; místní komunikace; study; multilevel intersection; hradec králové; variant; local roads