Spinelové pigmenty s obsahem lanthanoidů - Hájková, Drahomíra (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá přípravou spinelových pigmentů s obsahem lanthanoidů. Pigmenty byly připravovány klasickým suchým způsobem a využitím mechanoaktivace.
Spinel pigments doped with rare earth elements
Keywords: pigmenty; spinely