Narativní způsoby v prózách Jana Pelce - Severová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zabývá analýzou dvou próz Jana Pelce, ve kterých je zobrazena undergroundová a exilová t em atika. Na základě vymezených aspektů narativních postupů a jejich interpretace, je zkoumán podíl zvolených narativních technik na celkovém významovém vyznění daných próz.
Narrative Methods in Jan Pelc's Prose
Keywords: underground; exil; Pelc, Jan; ...a bude hůř; ...a výstupy do údolí; narativní způsoby; exile; It's Gonna Get Worse; Emerging into the Valley; narrative techniques