Automatické generování map velkých měřítek pro GIS - Špetla, Luděk (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá problematikou zásad kreslení a tvorby technických mapových podkladů velkých měřítek v AutoCADu. Zhodnocuje přednosti a nedostatky kreslení značek bodového a liniového charakteru v AutoCADu podle ČSN 01 3411. Praktická část práce je věnována vývoji aplikace pro AutoCAD pomocí jazyka C# a technologie .NET pro automatické generování map velkých měřítek.
Automatic generation large-scale maps for GIS
Keywords: ČSN 01 3411; AutoCAD; C#; lineární značky; bodové značky; mapy velkých měřítek; .NET; GIS; ČSN 01 3411; linear marks; dot marks; large-scale maps