Dopravní studie ulice Žižkova Pardubice - Svítkov - Kosina, Jakub (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce zpracovává dopravní studii uličního prostoru ulic Žižkovy a Srnojedské v k. ú. Pardubice - Svítkov. Návrh rekonstrukce ulic Žižkovy a Srnojedské se zaměřuje na vyřešení dopravy v klidu, zlepšení přehlednosti celého úseku a zvýšení bezpečnosti provozu na pozemní komunikaci.
Feasibility study of Žižkova street Pardubice - Svítkov
Keywords: komunikace; chodníky; ulice; parkovací stání; zastávky; křižovatky; bezpečnost dopravy; roads; pavements; streets; parking; bus stops; intersection; traffic safety