Adalbert Stifter und seine Lebensphilosophie - Pelcová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci pojednává o Adalbertu Stifterovi a jeho životní filosofii. Zaměřuje se na román "Der Nachsommer" a porovnává osudy hlavních hrdinů s životním osudem Adalberta Stiftera.
Adalbert Stifter a jeho životní filosofie
Keywords: Stifter, Adalbert; německá literatura; rozbor literárního díla