Aplikace tříd souvisejících s přenosem dat mezi operační pamětí a diskem - Jelínek, Marek (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou aplikace, která slouží jako pomůcka při výuce, kde uživatel může odzkoušet nebo nastudovat funkčnost z popisu jednotlivých metod, konstruktorů a tříd zabývajících se přenosem dat.
Application classes associated with data transfer between memory and disk
Keywords: java; proudy; soubory; výukové aplikace; streams; files; educational applications