Marketingová komunikace integrovaného dopravního systému IREDO - Klement, Josef (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce je zaměřena na marketingovou komunikaci integrovaného dopravního systému IREDO, který působí v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. V teoretické části se práce zabývá obecnou charakteristikou integrovaných dopravních systémů a také marketingovou komunikací. V části praktické se zabývá tím, jak je systém IREDO prezentován a jaké marketingové nástroje využívá pro komunikaci s veřejností. Součástí této práce jsou také návrhy na zlepšení prostředků marketingové komunikace IREDO tak, aby dokázaly přivést více cestujících k veřejné dopravě.
Marketing communication of integrated transport system IREDO
Keywords: integrovaný dopravní systém; komunikace; marketing; sociální sítě; tarif; integrated transport system; communication; marketing; social sites; tariff